Tandimplantat i Göteborg

Vi är en specialistklinik för tandimplantat sedan 20 år tillbaka och har en mycket omfattande verksamhet med implantatbehandlingar enligt den erkända Brånemarkmetoden. Med hjälp av vår digitala Panoramaröntgen får vi ett mycket bra underlag för bedömning av dina behandlingsmöjligheter. All behandling utförs här på kliniken.

Om du har förlorat en eller flera tänder kan du återfå känslan av att ha egna naturliga tänder genom en implantatbehandling.

Implantattekniken utvecklades av professor P-I Brånemark för mer än 40 år sedan och fram tills idag har miljontals patienter framgångsrikt behandlats.

Tillbaka till behandlingar

Boka tid online

Tandimplantat i göteborg Neoss Nobel Biocare

Ett tandimplantat är en liten titanskruv som opereras in i över- eller underkäken och som ersätter den förlorade tandroten. Titan har den fantastiska egenskapen att växa ihop med benet. Implantatet fungerar som en ny rot för din nya tand. Man kan ersätta en, flera eller alla tänder.

Med ständig utveckling av implantat och operationsmetoder, kan vi idag erbjuda kortare inläkningstider, vilket ger en smidigare behandling för patienten. Resultatet både ser ut och känns som naturliga tänder.

Vi tillämpar de senaste rönen och produkterna på marknaden. Metoden vi arbetar efter är mycket säker och beprövad. Den anpassas efter varje patients specifika behov och hela behandlingen utförs här på kliniken i Göteborg.

Tandimplantat i göteborg Neoss Nobel Biocare